Συνεχείς επαφές με φορείς της Πύλης, για τον νέο Πρόεδρο Τζιουβάρα Αλέξανδρο!

Δυναμικά και μεθοδικά φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει τη θητεία του, ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Πύλης Τζιουβάρας Αλέξανδρος.

Ο νεαρός αυτοδιοικητικός, μετά από την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης , όπου έλαβε γνώση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του Δήμου Πύλης για το 2024, προχώρησε σε συντονισμένες εθιμοτυπικές επαφές με φορείς της Πύλης.

Ειδικότερα, την 17-01-2024 επισκέφτηκε τη νέα έδρα του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος αυτού Μανούρας Θανάσης. Μεταξύ των δύο Προέδρων έλαβε χώρα εποικοδομητικός διάλογος σε ένθερμο κλίμα , ενώ συμφώνησαν για από κοινού δράσεις και διαχρονική συνεργασία , προς όφελος των κυνηγών και του οικοσυστήματος της περιοχής.

Την 18-01-2024 , επισκέφτηκε τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης, όπου τον υποδέχθηκε το νέο Δ.Σ του Συλλόγου , παρουσία και της Προέδρου Γκρέκου Μαριλένας. Μεταξύ των δύο πλευρών έγινε διαλογική συζήτηση με μακροπρόθεσμο σκοπό, την αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας στην Πύλη και στην ευρύτερη περιοχή, από κοινού δράσεις που θα αποφέρουν οικονομικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και συγκροτημένη προβολή της Πύλης ώστε να καταστεί ισχυρός τουριστικός προορισμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , υπάρχει καλή θέληση, όραμα και μεράκι, από όλους τους φορείς , προκειμένου η Πύλη να καταστεί μια πόλη ενεργών πολιτών, με πληθώρα δράσεων σε όλους τους τομείς.

Προσεχώς, ο Πρόεδρος Τζιουβάρας Αλέξανδρος θα επισκεφτεί και τις υπηρεσίες σωμάτων ασφαλείας της Πύλης (Αστυνομία-Πυροσβεστική), τις δημοτικές υπηρεσίες  (αμαξοστάσιο, ΔΕΥΑΠ, κλπ.) , καθώς και τους λοιπούς συλλόγους του κεντρικού ιστού της Πύλης, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με τους ανθρώπους της “πρώτης γραμμής” στην καθημερινότητα των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia