Τα είπε με Σταϊκούρα ο Μαράβας

       

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος  Μαράβας συναντήθηκε την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου  στις  10.30, στο Δημαρχείο Τρικάλων πρωτίστως με το Υπουργό  Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταικούρα, το Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτριο Παπαστεργίου και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών  Αρμόδιο για τις Υποδομές κ. Νίκο Ταχιάο, όπου είχε ολιγόλεπτες συνομιλίες μαζί τους, καθώς και με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρύσα Ντιντή.

Στην  συνάντηση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νικόλαος Σακκάς και η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή, όπου έγινε η υπογραφή Σύμβασης Έργου που αφορούσε την Άρδευση του Ν. Τρικάλων στο πλαίσιο της αποκατάσταση των ζημιών στο υπόγειο Δίκτυο από  την θεομηνία της Daniel του περασμένου Σεπτεμβρίου, προϋπολογισμού ύψους 10.500.000 ευρώ.

Για τον Δήμο Πύλης έχει προγραμματιστεί το έργο άρδευσης αποκατάσταση ζημιών στο υπόγειο  Δίκτυο  στις Δημοτικές Κοινότητες Μουριάς Δροσερού και Πηγής.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά και τις τοποθετήσεις των αρμοδίων Υπουργών , σύντομη τοποθέτηση έκανε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ο οποίος ευχαρίστησε τους Υπουργούς  για το παραπάνω έργο αποκατάσταση των ζημιών τόσο στον Δήμο Πύλης όσο και στον Νομό Τρικάλων, τόνισε την επίσπευση των ενεργειών από τα αρμόδια Υπουργεία της κατασκευής του Φράγματος της Πύλης, επισημαίνοντας ότι θα λύσει αρκετά προβλήματα σε ενδεχόμενες καταιγίδες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia