Τελετή ονοματοδοσίας της πρώτης ψηφιακής αίθουσας από το σύλλογο Μεγαλοκαλυβιωτών ‘Η ΔΗΜΗΤΡΑ’

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/3/2024  στο σχολείο των Μεγάλων Καλυβιων  με μεγάλη επιτυχία η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας <<  Τεχνολογίας, Ψυχαγωγίας & Πολιτισμού της Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτων Αττικής “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” >> . Η δράση αυτή περιλαμβάνει προσφορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού Δωρεά της Ένωσης  Μεγαλοκαλυβιωτων “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης .

Ευχαριστούμε θερμά , και δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες που θα προκύπτουν , κατά το δυνατόν , τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων κο Γαλάνη Βασίλειο ,  ο οποίος από την  πρώτη στιγμή που  εκφράστηκε η σκέψη,  για την υλοποίηση αυτής της δράσης , ανταποκρίθηκε  με μεγάλη χαρά και βοήθησε τα μέγιστα μέχρι την τελική έκβαση της . Προθυμότατα μας παραχώρησε την αίθουσα   για την  ονοματοδοσία αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνει  πάντα η Ένωση μας προς τα παιδιά , και ειδικά τα παιδιά του χωριού μας όπου  το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους :  ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος με ένα τηλεφώνημα μας , ανταποκρίθηκε  αμέσως προσφέροντας ψηφιακό εξοπλισμό Δωρεά του Υπουργείου,   ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπάρδας Κων/νος , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού κος Λάππας Μιχαήλ, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικάλων κα Λεβέντη Έφη,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κρανιάς Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κος Λαγάρας Παναγιώτης , καθώς και οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παζαγόρας και Τσεκούρας, εκπρόσωποι του Ε.Λ.Ο.Κ., εκπρόσωποι των  Συλλόγων  Γονέων & Κηδεμόνων, γονείς , φίλες και φίλοι και φυσικά οι μαθητές μας. 

Ακολούθησε Αγιασμός της νεοσύστατης ψηφιακής αίθουσας από τον σεβασμιότατο πάτερ Κωνσταντίνο , καθώς και πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η δημιουργία  μιας ψηφιακής αίθουσας η οποία  πιστεύουμε ότι έλειπε  από το χωριό μας τη στιγμή που η ζωή μας και οι ανάγκες μας εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Επίσης η δράση αυτή αποτελεί και για το σύλλογο Μεγαλοκαλυβιωτων ‘  Η ΔΗΜΗΤΡΑ’ εκπλήρωση μιας επιθυμίας των ιδρυτικών μελών του συλλόγου οι οποίοι  ήθελαν να γίνει  ένα κοινωφελές έργο στο χωριό μας  : τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ  στον τόπο καταγωγής τόσο των ιδίων όσο και των προγόνων τους.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

Με εκτίμηση

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο της Ένωσης

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia