Τεράστιο ενδιαφέρον για την εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. σχετικά με την παραβατικότητα των ανηλίκων (Βίντεο & ΦΩΤΟ)

Εξόχως επίκαιρη και ενδιαφέρουσα η εκδήλωση που διοργάνωσε χθές το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, το Παράρτημα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με θέμα “Παραβατικότητα Ανηλίκων” .

Εισηγητές οι Νικόλαος Αθ. Αλεξίου Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω – Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, Ευάγγελος Καταραχιάς Αστυνόμος Α’ της Υποδιευθύνσεως Ασφαλείας Τρικάλων και Μαρία Γαλάνη Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια – Εκπαιδευμένη στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία.

Συντονίστρια -και εκ των ομιλητών, παραλλήλως- η κα. Ναυσικά Μουλά Συνταξιούχος Καθηγήτρια – Φιλόλογος M.Ed. – Πρώην Υποδιευθύντρια Γ.Ε.Λ. Τρικάλων.

Την επιτυχημένη εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του τοπικού Τμήματος του Ε.Ε.Σ., Στέφανος Μπέης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Δημήτριος Μήτραινας, καθώς η Α.Δ.Τ. είχε τον ρόλο του συνδιοργανωτή.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν επίσημα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία «η παραβατικότητα των ανηλίκων κάτω των 14 ετών αυξήθηκε κατά 52%. Συγχρόνως, το 16% αυτών των περιστατικών διαδραματίζονται στο σχολικό προαύλιο!».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia