Θ. Χήρας σε ομιλία ορεινών στα Αμπελάκια: «Κάθε σπίτι θα έχει δρόμο για να μεταβαίνει ο κόσμος αξιοπρεπώς»

Θοδωρής Χήρας : Θα διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την πολιτιστική κληρονομιά των ορεινών περιοχών. Δίνουμε έμφαση στον ορεινό τουρισμό γιατί πιστεύουμε στην απίστευτη φυσική ομορφιά που διαθέτουν»

Σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων ορεινών περιοχών του Δήμου Πύλης, που διαμένουν στην πόλη των Τρικάλων και τα περίχωρα, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας.

Η γεμάτη πάθος ομιλία του επικεφαλής της παράταξης «Πορεία στο Μέλλον» έγινε σε κατάμεστο κατάστημα, στη συνοικία των Αμπελακίων, μέσα σε κλίμα διάχυτης αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα της Κυριακής το οποίο, όπως τόνισε ο γιατρός, «θα σηματοδοτήσει το τέλος της απραξίας εννιά χρόνων και το πέρασμα στην εποχή της δημιουργίας».

Ο κ. Χήρας έδωσε έμφαση στη δημιουργία γραφείου τουρισμού, το οποίο θεωρείται πολύτιμο εργαλείο για την προβολή του φυσικού κάλλους, ώστε ο Δήμος Πύλης να μπει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Έστρεψε τα βέλη του εναντίον της απερχόμενης δημοτικής αρχής που δεν μερίμνησε ούτε για τα στοιχειώδη, όπως να εκτυπώσει ένα φυλλάδιο ή να κάνει μια απλή ανάρτηση στο διαδίκτυο για να προσελκύσει επισκέπτες. «Αυτή τη στιγμή το τουριστικό μας προϊόν ξεκινάει από το μηδέν» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο μέρος της ομιλίας του αναφέρθηκε στο νερό, τονίζοντας πως «είναι απαράδεκτο τα μισά χωριά να μην έχουμε νερό την ώρα που οι συνδημότες μας το πληρώνουν ακριβά» και άφησε σαφείς αιχμές για κακοδιαχείριση της δημοτικής επιχείρησης.

Μίλησε επίσης για τις ενέργειες που θα ξεκινήσουν την επομένη της Κυριακής, με σκοπό τη δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας που θα εξυπηρετεί του κατοίκους των απομακρυσμένων ορεινών χωριών. «Να εξασφαλίσουμε σ’ αυτούς τους μόνιμους κατοίκους ότι θα έχουν μια συνεχή επαφή, τουλάχιστον να τους στέλνουμε τα φάρμακα, τα πράγματα που θέλουν. Να έχουν μια πρόσβαση με την πόλη, χωρίς να αναγκάζονται τα παιδιά και τα εγγόνια να παίρνουν ένα αυτοκίνητο για να ανέβουν πάνω και να φέρουν το πιο απλό πράγμα».

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Θοδωρής Χήρας κάλεσε τον κόσμο να εμπιστευτεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του γιατί η ενασχόληση τους με τα κοινά του Δήμου Πύλης προέρχεται από αγνή αγάπη για τον τόπο. «Ελάτε να γίνουμε μια γροθιά, ενωμένοι σαν οικογένεια, να φέρουμε την αλλαγή στον Δήμο μας» ήταν το αγωνιστικό μήνυμα που εξέπεμψε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση, ο αρχηγός του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia