Θεσμός ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης – Βραδιά με πολύ κέφι στη γιορτή (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου της περιοχής πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου στο ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΑΛΛΑΣ όπου το κέφι εκτοξεύθηκε στα ύψη.

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης Θανάσης Μανούρας, ευχαρίστησε τους κυνηγούς και τις οικογένειες τους που προσήλθαν αθρόα στην εκδήλωση, ανέφερε ότι, η περιοχή είναι γεμάτη από αξιοθέατα, όμορφα βουνά, πανέμορφες εκκλησίες ιστορικά γεφύρια ποτάμια και μια σειρά γραφικών χωριών που μας δίνουν στο μέγιστο βαθμό την πολιτισμική, πολιτιστική αλλά και θρησκευτική αξία της περιοχής.

Είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς της εκδήλωσης και υποστηρικτές και σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ετήσιας χοροεσπερίδας.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι σε συνεννόηση με Ομοσπονδία και Δασαρχείο θα απελευθερωθούν στην πεδινή ζώνη της περιοχής 15 – 20 λαγοί ενώ επίκειται η διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα εντός του Μαρτίου για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στην Γ’ τάξη του Γυμνασίου Πύλης για να μπορέσουν όλοι οι μαθητές να πάνε εκδρομή. «Πέρα όμως από το φιλοθηραματικό έργο και τη θυροφύλαξη όμως ο σύλλογος μας ασκεί και πολυσύνθετο κοινωνικό έργο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι εκπρόσωποι αρχών και φορέων όμως ο Θανάσης Μανούρας, φανερά συγκινημένος, έκανε ειδική μνεία στα πολυάριθμα μέλη του που ενισχύουν το όραμα του Κυνηγετικού Συλλόγου.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στις εκλογές του συλλόγου τον προσεχή Απρίλιο, καλώντας τα μέλη του να συμμετάσχουν ώστε να πάνε το σύλλογο όχι εκεί που μπορούν, αλλά εκεί που δεν μπορούν!

Οι κυνηγοί χόρεψαν με την ψυχή τους αγαπημένα δημοτικά και λαϊκά τραγούδια με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας ενώ η λαχειοφόρος περιελάμβανε ξεχωριστά δώρα για τους τυχερούς της βραδιάς.

Συγκινητική στιγμή, η βράβευση ανθρώπων που στηρίζουν το σύλλογο και εκπροσώπων τοπικών μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται στο πλευρό του ΔΣ στη κοινή πορεία, διαδρομή συνεργασίας, συμμετοχής και εξωστρέφειας.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia