Τι είπε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, για την ένταση στην παρέλαση

Με μία ανθοδέσμη από 57 πολύχρωμα τριαντάφυλλα, που εναπόθεσαν στην εξέδρα των επισήμων, οι οικογένειες του Νίκου και του Δημήτρη Πλακιά από το Καστράκι Καλαμπάκας, έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στη χθεσινή επέτειο εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Όπως δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών :

« Δεν ήρθαμε χθες στην παρέλαση για να αμαυρώσουμε την εκδήλωση, ήρθαμε μόνοι μας, να σταθούμε ήσυχα να δούμε την παρέλαση, αλλά και να μην δούμε εκεί την παρουσία της κας. Παπακώστα.

Θα θελα να πω στον κόσμο τι έχει γίνει. Περνούσε η Πυροσβεστική, και σταμάτησε το τρίτο όχημα της πυροσβεστικής ακριβώς μπροστά μας, με τον οδηγό να γελάει κοιτώντας προς τους πολιτικούς και με έντονα κορναρίσματα. Δεν ξέρω τι ήθελε να δείξει. Αυτό μας πείραξε πάρα πολύ. Θα καταλάβει ο κόσμος όταν θα πάμε στο δικαστήριο τι ευθύνες είχε για εκείνο το βράδυ η πυροσβεστική.

Με τα παιδιά της ΣΜΥ δεν είχαμε κάτι, οι αξιωματικοί θα μπορούσαν όμως να ήταν πιο προσεκτικοί, ειδικά για εκείνη την περίσταση.

Η κα. Παπακώστα δεν έπρεπε καν να συμμετάσχει στην εξεταστική. Δυο μέρες πριν να ξεκινήσει η εξεταστική, από το βήμα της Βουλής ανέφερε τα ονόματα των κοριτσιών κι έδωσε την υπόσχεση με δάκρυα στα μάτια ότι θα κάνει το καλύτερο για τη Χρύσα, την Αναστασία και τη Θώμη. Εκ των προτέρων γνωρίζαμε τι θα βγάλει αυτή η εξεταστική, όταν έχεις την πλειοψηφία τι ρόλο δηλαδή θα είχε αυτή η εξεταστική; Πήγαν να παίξουν ένα παιχνίδι που ήταν στημένο από την αρχή, τους λέγαμε όλες οι οικογένειες να σταματήσουν αυτή την παρωδία.» 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia