Τι είπε ο Παπαστεργίου για την πορεία των έργων στην πόλη των Τρικάλων

Το σχόλιο του για την πορεία των έργων στην πόλη των Τρικάλων έκανε μιλώντας  σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Ας πάρουμε με τη σειρά τα πράγματα. Οι δρόμοι σκάβονται γιατί αλλάζει το δίκτυο ύδρευσης, με ένα πολύ μεγάλο έργο που αφορά τη δημόσια υγεία. Οι ποδηλατόδρομοι επίσης, σαν το παραποτάμιο, προχωράνε με ικανοποιητικό ρυθμό.

Για την κεντρική πλατεία η άποψη μου είναι συγκεκριμένη, ότι κακώς αφήσαμε τον εργολάβο τόσο πολύ καιρό να μας κοροϊδεύει. Το τι μπορεί να γίνει σε έναν εργολάβο που δεν δουλεύει είναι πολύ σαφές. Μπορώ να καταλάβω πανδημίες, φυσικές καταστροφές, κλπ, αλλά όλα αυτά σαν δικαιολογίες κάποια στιγμή τελειώνουν.

Στο να κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος εξαρτάται μόνο από το τι διακυβεύεται. Αν φοβάσαι μην χάσεις το ΕΣΠΑ, δεν το κάνεις. Αν το χεις ήδη χάσει το ΕΣΠΑ, δεν έχεις κανένα λόγο να μην το κάνεις. Αυτό που συνέβαινε πέρυσι στη δική μου θητεία ήταν η πρώτη περίπτωση. Για την πορεία του έργου αυτή τη στιγμή φταίει ο εργολάβος.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia