Την Χρύσα Ντιντή επισκέφτηκε η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Εθιμοτυπική  συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων  Κα. Χρύσα Ντιντή, πραγματοποίησαν σήμερα 02-02-2024 και ώρα 11.00′  μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Δραγούτσο, τον Α  Αντιπρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Αχιλλέα Μπέγα, τον Β Αντιπρόεδρο κ. Στέφανο Αργυρίου, τον Βοηθό Γραμματέα κ. Νικόλαο Τζοτζομήτρο, τον Ταμία κ. Νικόλαο Μακρή και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννη Φλόκα.

Σε θερμό κλίμα ευχήθηκαν στην κα. Αντιπεριφερειάρχη καλή θητεία, την ενημέρωσαν για τις δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων , καθώς επίσης και για το Φεστιβάλ Χορευτικών με Αστυνομικούς από όλη την Ελλάδα, που διοργανώνει η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων στις 2 Μαρτίου 2024 .

Η κα. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στην Τοπική Διοίκηση Τρικάλων  στο μετρό του δυνατού και επικαιροποιήθηκε η μελλοντική συνεργασία μας σε εξωστρεφείς δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό και βοηθούν την Τοπική Κοινωνία μας!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia