Το δικό του σπίτι απέκτησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι τα εγκαίνια του νέου γραφείου του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης στην Γεφυροπλάστιγγα (πλησίον ΔΕΥΑΠ) στην Πύλη Τρικάλων.

Φανερά συγκινημένος, ο οικοδεσπότης πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Θανάσης Μανούρας, ευχαρίστησε εγκαρδίως όσους συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου, με προεξάρχοντα τον συντοπίτη υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και όσους στηρίζουν την μεγάλη οικογένεια του Κυνηγετικού Συλλόγου με 800 μέλη!

Χαιρετισμό απηύθηναν ο Κώστας Σκρέκας, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας, ο πρόεδρος της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Μπαλατσός Ευάγγελος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Περιβάλλοντος-Χωροταξίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ντίνος Μπάρδας, ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης και ο γνωστός Τρικαλινός δικηγόρος Γιώργος Μιζάκης.

Στη τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κατσαρός και ακολούθησε η κοπή της κορδέλας και ξενάγηση στον πανέμορφο γραφείο του συλλόγου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia