Το “ευχαριστώ” του Γιώργου Καταβούτα για την εκλογή του στην ΚΕΔΕ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΔΣ ΚΕΔΕ
Ημέρες Γιορτής για τους αυτοδιοικητικούς της χώρας, αλλά και ανάληψης νέων καθηκόντων και ευθυνών.

Οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλες και όλους τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με στήριξαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της KEΔΕ .
Αποτελεί τιμή και ευθύνη η ανάδειξη μου ως το νεότερο μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον επικεφαλής μας Λάζαρο Κυρίζογλου καθώς και στο σύνολο των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων της παράταξης μας για αυτήν την ιστορική και ευρεία νικη.
Η εκλογή μου αποτελεί αναγνώριση του πρωτόγνωρου έργου που έχει επιτελεστεί όλα αυτά τα χρόνια στον Δήμος Τρικκαίων
Οι προκλήσεις για τους ΟΤΑ στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας πολλές και σημαντικές οφείλουμε με σύμπνοια και δυνατή φωνή να τις αντιμετωπίσουμε.
Διεκδικώντας όσα αξίζουν οι Δήμοι μας ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις επιθυμίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.
Οφείλω να ευχαριστήσω και δημόσια το σύνολο της δημοτικής μας ομάδας τους αυτοδιοικητικους της πόλης, παλιούς και νέους αλλά και τους βουλευτές της ΝΔ του νόμου μας που στήριξαν τον αγώνα της εκλογής μου.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ το δήμαρχο Τρικάλων και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκο Σακκά, το μέλος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Φορη Ρόμπο για τον κοινό αγώνα που δώσαμε στις εκλογικές δοκιμασίες του τελευταίου διαστήματος.
Πάνω όμως από όλους και όλα αυτή την επιτυχία την οφείλω στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αυτοδιοικητικό μου πλοηγό Δημήτρη Παπαστεργίου καθώς και στο σύνολο των συνεργατών του στο υπουργείο.
Από την ημέρα πρόθεσης της υποψηφιότητας μου μέχρι και την ώρα των αποτελεσμάτων στάθηκαν στο πλευρό μου.
Τέλος την οικογένεια μου ( Afroditi Nestora εδώ εισαι και εσύ) που ανέχεται τα νεύρα μου και στέκεται αρωγός σε κάθε στόχο και φιλοδοξία μου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia