Το Meteorisimo στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Το Meteorisimo στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια της χώρας αλλά και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων για την τακτική Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, κ. Ιωάννης Μασούτης, αναφερόμενος στα οικονομικά της Κ.Ε.Ε.Ε. δήλωσε ότι έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος και τάξη στα οικονομικά στοιχεία και εξήρε το έργο του κ. Βασίλη Γιαγιάκου, Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων και Οικονομικού Επόπτη της Κ.Ε.Ε.Ε., δίνοντας του συγχαρητήρια τόσο για τη διαχείριση όσο και για την εξαιρετική και άρτια δομημένη παρουσίαση του προϋπολογισμού 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Γιαγιάκος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Δημήτρης Τσόλας, παρουσίασαν τη δράση του Meteorisimo, κατόπιν αιτήματος και επιθυμίας του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε.. Ο κ. Μασούτης παρότρυνε τους συναδέλφους προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας, να υιοθετήσουν το Meteorisimo ως την πλέον πρωτοποριακή καλή πρακτική ανάδειξης του γαστρονομικού πλούτου και της διασύνδεσής του με τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα και τον τουρισμό.  

Στο πλαίσιο των εργασιών της γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν επίσης, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας με προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος κ. Γιαγιάκος τόνισε ιδιαίτερα την επιτακτική ανάγκη για άμεση αποζημίωση των πληγεισών θεσσαλικών επιχειρήσεων. Ακόμη, ευχαρίστησε από καρδιάς όλα τα Επιμελητήρια της χώρας για την αλληλεγγύη που έδειξαν με την άμεση αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες της περιφέρειας Θεσσαλίας.  

Το Δ.Σ. της Κ.Ε.Ε.Ε. και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής ο οποίος και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για την άριστη φιλοξενία του.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia