Το σχόλιο του Γιώργου Γεωργίου για τη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα

Το σχόλιο του για την τοπική ΝΔ και τα πρόσωπα της έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 το γνωστό στέλεχος του κόμματος Γιώργος Γεωργίου :

« Βλέπω ότι προσπαθούν στη νέα Περιφερειακή αρχή να βοηθήσουν τον τόπο, αγαπούν μεν τον τόπο, αλλά είναι λίγο δύσκολο όταν δεν μιλάς την ίδια…γλώσσα με την κυβέρνηση. Θα δείξει πώς θα πάει, έτσι είναι το παιχνίδι. Και οι Δήμαρχοι του Νομού ακουμπούσαν τόσα χρόνια στον Μιχαλάκη, πλέον δεν είναι το ίδιο.

Εγώ δεν περίμενα ποτέ να δω Νίκο Σακκά Δήμαρχο, στην πολιτική πρέπει να χεις και άστρο. Είναι αξιόλογο παιδί ο Νίκος, δεν…μασάει και θα παει καλά. Έφυγε ο Παπαστεργίου, του έδωσε το δαχτυλίδι και είναι πλέον Δήμαρχος.

Ο Παπαστεργίου είναι τόσο επικοινωνιακός που έχει εντυπωσιάσει εδώ το περιβάλλον από τότε που κατέβηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με το ποδήλατο και το κράνος. Αυτός κι αν έχει άστρο, λοιπόν. Σίγουρα θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές, άσε τι μπορεί να λέει ο ίδιος.

Είναι δυνατός και ο Σκρέκας, του είπα προχθές που τον συνάντησα ότι πρέπει να κάνει ένα πολύ εμβληματικό έργο ώστε να μείνει χαραγμένο στον Νομό το όνομα του.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης δεν θα συνεχίσει την πολιτική του καριέρα, είναι νεαρός, έχει λαμπρές σπουδές, και η προτροπή μου στον ίδιο ήταν να μην σταματήσει να πολιτεύεται. Πήρε όμως την οριστική απόφαση να μην ξανασχοληθεί.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia