Τρίκαλα: Έδωσαν τα ονόματα πεσόντων αστυνομικών σε οδούς (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα, η Εκδήλωση Ονοματοδοσίας Οδών Πεσόντων στο Καθήκον Αστυνομικών με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Πρόκειται για τους Γεώργιο Σκυλογιάννη και Θεόδωρο Κουτσοδήμο, που άφησαν την τελευταία τους πνοή εν ώρα καθήκοντος και με την κίνηση αυτή οι συνάδελφοι τους «φώναξαν» πως δεν θα τους ξεχάσουν ποτέ.

Σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα τελέστηκε το πρωί τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο στο παρεκκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου στο χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων παρουσία συγγενών των πεσόντων, αστυνομικών και εκπροσώπων τοπικών αρχών.

Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια των οδών «Γεωργίου Σκυλογιάννη» και «Θεόδωρου Κουτσοδήμου» στο Ριζαριό όπου πλαισιώνουν τις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισαν με τα λόγια τους οι συγγενείς των πεσόντων που ευχαρίστησαν την Ε.ΑΣ.Υ.Τ. και τον Δήμο Τρικκαίων για την απόδοση τιμής.

Δείτε στο βίντεο που κατέγραψε το trikalafocus τους γονείς του Γιώργου Σκυλογιάννη, τον γιο του Θεόδωρου Κουτσοδήμου, Παναγιώτη και την εγγονή του:

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia