Τρίκαλα: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης από συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις κι από κόσμο του κινήματος

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

Δηλώνουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον Παλαιστινιακό λαό καταδικάζοντας την ολοκληρωτικού τύπου επίθεση του Ισραήλ στην Γάζα. Μια επίθεση που δεν διστάζει να βομβαρδίζει ακόμη και νοσοκομεία! Τη συγκεκριμένη στιγμή είναι πιο αναγκαίο παρά ποτέ να σταθούμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Στεκόμαστε απερίφραστα στο πλευρό των Παλαιστίνιων ενάντια στο ισραηλινό απαρτχάιντ και τους ιμπεριαλιστές συμμάχους του. Ενάντια στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και στην Ελληνική κυβέρνηση και τους αισχρούς υποστηρικτές του Ισραήλ, δηλ. τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και την ακροδεξιά.

Απαιτούμε την διακοπή κάθε στρατιωτικής, οικονομικής και διπλωματικής σχέσης, καμία συμμαχία – απομόνωση του κράτους του Ισραήλ.

Καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικά στρατιωτικά σχέδια. Να επιστρέψει άμεσα η φρεγάτα «Ψαρά».

Να ηττηθούν τα αντιμεταναστευτικά δόγματα του ελληνικού κράτους.

Καλούμε σε ξεσηκωμό τους εργαζόμενους και τη νεολαία για την αποτροπή του εγκλήματος που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια όλου του πλανήτη κι απειλεί εκατομμύρια ανθρώπους. Η αλληλεγγύη μας μπορεί να γίνει η ασπίδα του λαού της Παλαιστίνης, ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα τους για γη κι ελευθερία.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τον κόσμο της ανεργίας και της επισφάλειας, τους φτωχομεσαίους αγρότες, τη νεολαία, σε μαζική και μαχητική συμμετοχή στη συγκέντρωση αλληλεγγύης που διοργανώνεται από συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις κι από κόσμο του κινήματος, το Σάββατο 20 Οκτώβρη στις 12 μ.μ. στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia