Τρίκαλα – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αυτοί είναι οι δέκα υποψήφιοι των προκριματικών για το ευρωψηφοδέλτιο στη Θεσσαλία

Σε κλίμα αισιοδοξίας και παρουσία αρκετών μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιον, η εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων των προκριματικών εκλογών της 14ης Απριλίου 2024, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, απ’ ‘όπου θα αναδειχθούν οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος για τις κρίσιμες εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Τα στελέχη και του φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλωσόρισε ο νέος Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Κείος, ο οποίος παρουσίασε τις 10 συνολικά υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε στο στόχο του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι (αλφαβητικά): Βαγενά-Κηλαηδόνη ΆνναΔημητρίου ΠαναγιώτηςΔριτσέλη ΠαναγιώταΚαραγιάννη ΦανήΜαρτίου ΓεώργιοςΜιξαφέντη ΑντιγόνηΣπανοθύμιος ΘεόδωροςΤζιώρας ΒασίλειοςΤουρναβίτης ΓεώργιοςΧλαπανίδα Χριστίνα.

Οι προκριματικές εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα προκριθούν 3 υποψήφιοι για την στελέχωση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Κάλπες θα στηθούν στα Τρίκαλα. Για τους υποψηφίους της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα τίθεται 1 σταυρός προτίμησης. Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν διαδικτυακά, θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μια από τις 14 Περιφέρειες.

Στo site  https://euroekloges.syriza2024.gr  υπάρχουν αναρτημένα τα ονόματα όλων των υποψηφίων ανά Περιφέρεια με τα βιογραφικά τους στοιχεία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia