Τρίκαλα: Σύσκεψη των ΕΒΕ για το νέο Φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/11/2023 και ώρα 6μμ στην αίθουσα της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων Απόλλωνος 10 από τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων δύναμης της Ομοσπονδίας ΕΒΕ , αντιδρώντας για το νέο Φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση  το οποίο στοχοποιεί για ακόμα μία φορά τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες  συνέπειες από τις συνεχιζόμενες κρίσεις.

Εκτός από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας που θα ενημερώσει τα μέλη της θα παρευρεθούν και μέλη του σωματείου των φοροτεχνικών με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γρηγορίου Θωμά όπου θα αναλύσουν το νέο νομοσχέδιο, τονίζοντας τα αγκάθια και τις αδικίες του νέου συστήματος φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και τις επιπτώσεις από την αλλαγή φορολογίας.

Στη σύσκεψη η Διοίκηση της Ομοσπονδίας θα καλέσει τους συναδέλφους να δώσουν μαζικά το παρόν στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τετάρτη 22/11/23  σε συνεργασία με όλους τους φορείς ύστερα από απόφαση και της ΓΣΕΒΕΕ, για την απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. (τοποθεσία και ώρα της συγκέντρωσης θα αποφασισθούν στη σύσκεψη)..

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia