Τρικαλινές ευχές για τη συμμετοχή του πρωταθλητή ποδηλασίας Γιώργου Μπούγλα στην Ολυμπιάδα του Παρισιού

Τρικαλινές ευχές για τη συμμετοχή του πρωταθλητή ποδηλασίας Γιώργου Μπούγλα στην Ολυμπιάδα του Παρισιού

Με μία πλακέτα, ένα δώρο και χιλιάδες ευχές που εκφράστηκαν από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, ο τρικαλινός ποδηλάτης Γιώργος Μπούγλας αναχωρεί για την προετοιμασία του εν όψει των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας με πολλές διακρίσεις και στο εξωτερικό θα μετάσχει στις 3 Αυγούστου 2024 στο αγώνισμα της Ποδηλασίας Δρόμου. Εκπροσωπεί την Ελλάδα και, βεβαίως, τη γενέτειρα πόλη, τα Τρίκαλα. Το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023 ο πρωταθλητής επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, ο οποίος του επέδωσε μια πλακέτα για τη συμμετοχή του στου Αγώνες. Εξάλλου η επιλογή του πρωταθλητή από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας έγινε με βάση τις φετινές επιδόσεις, οι οποίες εξασφάλισαν τη θέση στην Ολυμπιάδα.

Ο κ. Σακκάς τόνισε τη σημασία της συμμετοχής του Ελληνα πρωταθλητή στη διοργάνωση που ξεκίνησε από την αρχαία Ελλάδα, εκπροσωπώντας, μάλιστα, μια πόλη με παράδοση, τόσο στην ποδηλασία, όσο και στην αθλητική ποδηλασία. Ευχήθηκε, δε, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα, που όπως τόνισε ο κ. Μπούγλας, είναι απαιτητικός. Ο ίδιος, ευχαρίστησε τον κ. Σακκά για τη συγκεκριμένη τιμή, καθώς και την εντεταλμένη σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη για την επίδοση δώρου.

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia