Βαλάντης Τσιούτσιας: Συνεχίζει το κρεσέντο ερωτήσεων προς την Δημοτική Αρχή (Βίντεο)

Βαλάντης Τσιούτσιας: Συνεχίζει το κρεσέντο ερωτήσεων προς την Δημοτική Αρχή (Βίντεο)

Oι ερωτήσεις που κατέθεσε ο Βαλάντης Τσιούτσιας, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, το απόγευμα της Τετάρτης 27/3/2024.

Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την ποιότητα του νερού στις “Λογγιές” του Δήμου Πύλης, ξεκίνησε την τοποθέτηση του στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Βαλάντης Τσιούτσιας, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ να θέσει χρονοδιάγραμμα για το «νέο» νερό που θα καλύψει τις ανάγκες των δημοτών στον εν λόγω οικισμό.

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέτουν εν αμφιβόλω την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη, ζήτησε ενημέρωση για την πορεία του έργου, επικαλούμενος την προγραμματική σύμβαση που είχε υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμο Πύλης.


Στη συνέχεια υπέβαλε ερώτηση για την προβληματική κατάσταση της περίφραξης του Γυμνασίου και Λυκείου Πύλης καθώς ο ίδιος δέχεται παράπονα γονέων για την παρουσία εξωσχολικών, χωρίς να υπάρχει κάποιος έλεγχος. Μάλιστα σκοπεύει να έρθει σε επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς για να ενημερωθεί δια ζώσης για το ζήτημα και ρώτησε αν η δημοτική αρχή έχει εικόνα για τις ανησυχίες των γονέων.

Δείτε τις ερωτήσεις του Βαλάντη Τσιούτσια:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia