Βάσω Στρωματιά: «Αλλαγή» στην Πύλη με πρόγραμμα και χαμόγελο!

…ενισχύει τη δυναμική της παράταξης «Πορεία στο Μέλλον» η υποψήφια από τη δημοτική ενότητα Πιαλείων….

«Σαρώνει» τον Δήμο Πύλης, η δυναμική υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βάσω Στρωματιά, διαχέοντας με στεντόρεια φωνή και χαμόγελο, το μήνυμα της νίκης του Θοδωρή Χήρα, στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως έφτασε για το στέλεχος του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» αφού οι…. παροικούντες την Πύλη, την βλέπουν να περνά το κατώφλι του Δημαρχείου, εκπληρώνοντας ένα μεγάλο της όνειρο που ξεκίνησε το 2019, όταν κατετάγη πρώτη επιλαχούσα για λίγες μόλις ψήφους.

Η ώρα της δικαίωσης φτάνει για την Βασιλική (Βάσω) Στρωματιά, η οποία εκτιμά ότι θα δικαιωθεί ο αγώνας του γιατρού και των υποψηφίων του για ένα ομορφότερο μέλλον.

Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της με τον Θοδωρή Χήρα:

Οφείλουμε να εργαστούμε μεθοδικά για να θέσουμε την περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης και ανάκαμψης. Η καθημερινότητά μας χρειάζεται αναβάθμιση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ισχυρή εντολή στον συνδυασμό μας “Πορεία στο Μέλλον”.

Στόχος μας να βάλουμε ένα τέλος στην παρατεταμένη στασιμότητα που βιώνει η τοπική κοινωνία και να αφήσουμε μία ουσιαστική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia