Ξεφάντωμα με ατελείωτο κέφι στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Σε κλίμα συναδελφικότητας και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11/5/2024 στο ψυχαγωγικό κέντρο Story – Under the Stars, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Εγκάρδιο χαιρετισμό απηύθυνε ο «οικοδεσπότης» πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου, ο οποίος καλωσόρισε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όσους συνεργάστηκαν για την λαμπερή βραδιά που πρόσφερε η Ε.ΑΣ.Υ.Τ. στους αστυνομικούς και τους φίλους της Αστυνομίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν αστυνομικοί που συνταξιοδοτήθηκαν, παιδιά αστυνομικών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ η ατμόσφαιρα πλημμύρισε με συγκίνηση στη βράβευση της ομάδας ΟΠΚΕ Τρικάλων που βρίσκεται δίπλα στο πολίτη, αντιμετωπίζοντας επικίνδυνα περιστατικά, ενώ σε ένα από αυτά υπήρξε πρόσφατα σοβαρός τραυματισμός συναδέλφου τους.

Την όμορφη βραδιά που έλαβε χώρα στο κατώφλι του καλοκαιριού παρουσίασε η λαμπερή Όλγα Αντωνίου.

Ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί με τον κόσμο να χορεύει στους ρυθμούς των καλλιτεχνών που δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα με γνωστές επιτυχίες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia