Ξεκίνησε από τον Δήμο Μετεώρων το γιγαντιαίο πρόγραμμα αποκατάστασης και βελτίωσης αγροτικών δρόμων στα χωριά του Δήμου

Ξεκίνησε από τον Δήμο Μετεώρων το γιγαντιαίο πρόγραμμα αποκατάστασης και βελτίωσης αγροτικών δρόμων στα χωριά του Δήμου

Ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα για την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες από τον Δήμο Μετεώρων.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος όπως δεσμεύτηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους Προέδρους και Τοπικούς Συμβούλους των χωριών του Δήμου μας έδωσε εντολή στην αρμόδια Αντιδημαρχία Έργων και σε συνεργασία με τις χωρικές Αντιδημαρχίες καταρτίστηκε πρόγραμμα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης αγροτικών δρόμων που έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες στην  Ασπροκκλησιά, στη Χρυσομηλιά, στο Παλαιοχώρι, στην Καστανιά προς Στεφάνι, στον Αμάραντο ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και άλλα χώρια σύμφωνα με τον προγραμματισμό και την προτεραιοποίηση  που έχει γίνει βάσει των αναγκών. «Είμαστε έμπρακτα δίπλα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου μας.

Ο σχεδιασμός μας για την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων βρίσκεται σε εξέλιξη και είμαστε σίγουροι ότι μέσα από τη συνεργασία με τους Προέδρους, τα Τοπικά Συμβούλια και τις Τοπικές Κοινωνίες θα λύσουμε τα πολύπλοκα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε κανένα αγρότη ή κτηνοτρόφο μόνο του. Θα κάνουμε τα πάντα για στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα που αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Έχουμε ήδη ζητήσει και τη συνδρομή της Περιφέρειας σε αυτό το τιτάνιο έργο. Είμαστε σίγουροι ότι με κατανόηση και σωστό προγραμματισμό θα έχουμε αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia