Ζητήματα πρώτης προτεραιότητας έθεσε στη Χρύσα Ντιντή ο Θοδωρής Χήρας

Συνάντηση εργασίας με τον Θοδωρή Χήρα, επικεφαλής αντιπολίτευσης δήμου Πύλης και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής , είχε το πρωί της Πέμπτης 25/01/2024, η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, στο γραφείο της στο κτίριο της Π.Ε. Τρικάλων. Τον αρχηγό της παράταξης «Πορεία στο Μέλλον» συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Περικλής Μητρονάτσιος, Γιώργος Αναγνώστου και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Πύλης και Αγίου Βησσαρίωνα Αλέξανδρος Τζιουβάρας και Κώστας Βόπης.

Όλοι τους συνεχάρησαν την Χρύσα Ντιντή για τα νέα της καθήκοντα και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο της.

Η συνάντηση, η οποία έγινε σε θερμό κλίμα, είχε ως βασικό θέμα την ενημέρωση για την κατασκευή κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου, αλλά και την κατασκευή κυκλικού κόμβου που θα ενώνει τη γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα με το κέντρο της Πύλης.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα ενημέρωσε την Χρύσα Ντιντή για την αναγκαιότητα εγκατάστασης νέου αγωγού άρδευσης από Πύλη προς «Ντούσκο» από τον οποίο αρδεύονται περισσότερα από 1500 στρέμματα.

Συζητώντας για τον πυρήνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή, τέθηκαν επί τάπητος και τα κατολισθητικά φαινόμενα που προκαλούν ανησυχία σε Στουρναραίικα και Παλαιοκαρυά.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia