Πρωταθλήτριες οι ενήλικες του Ασκληπιού

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τις γυναίκες του Ασκληπιού ,ήρθε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος ενηλίκων της ΕΣΠΕΚΕΛ από το τμήμα Ενηλικων του Ασκληπιού κερδίζοντας την πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας με 3-0 σετ ,στον τελικό που έγινε στην Μπάρα σ ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο. 

Οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο αγώνα αντάξιο των δύο φιναλίστ . 

Ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος από τον κ. Ντίνο Μπάρδα εκ μέρους της περιφέρειας και της κ. Γεωργίας Ντανταμη 

 (εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΚΕΛ) . Ευχετήριες επιστολές για καλή επιτυχία απέστειλαν οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Κωνσταντίνος Σκρεκας  και Θανάσης Λιουτας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορία αυτή αποτελείτε κυρίως από μητέρες που έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους και να πάνε να προπονηθούν . Στην προπονηση βοηθάνε και οι άντρες του τμήματος αυτού έτσι ώστε να γίνεται μια δυνατή προπόνηση .

 Ένα πολύ μεγαλο μεριδιο στην επιτυχία κατάκτησης πρώτα του κυπέλλου γυναικών και μετά του πρωταθλήματος ενηλίκων έχει ο κοουτς κ. Νίκος Γεροβαιος που πραγματικά έδωσε και την ψυχή του για όλα τα τμήματα του συλλόγου . Ο Ασκληπιός του οφείλει πολλά και τον ευχαριστεί για την αφοσίωση του και την αγάπη του στα παιδιά μας . 

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : ΑΓΑΘΟΚΛΈΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑ , ΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ , ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΈΠΗ, ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΤΟΎΝΑ ΣΤΕΛΛΑ , ΓΚΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ, ΛΑΦΑΤΖΗ ΜΑΡΩ , ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ , ΧΕΛΗΔΩΝΗ ΑΛΕΚΑ, ΘΕΟΔΏΡΟΥ ΕΛΕΝΗ . 

Νικη και για τις Πανκορασιδες

Στην επόμενη φάση (φάση των 8 ) πέρασαν οι πανκορασιδες του Ασκληπιού κερδίζοντας τα κορίτσια της ΑΕ Λάρισας με 3-1 σετ σε έναν αγώνα που ήταν πραγματική διαφήμιση για την κατηγορία αυτή . 

Έτσι τώρα θα αντιμετωπίσουν τον Σπάρτακο Λάρισας στην φάση των 8 του πρωταθλήματος των Πανκορασιδων. 

 ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : ( Μαρία Σοφία Τσιλικα ) : Κόκκαλη Αλ Κόκκαλη Ελ Ζαμπουρα Αλεστα Μαλακασιωτη Τζιοτζιου Κουτσιμπελα Τσιουλη Παπαβασιλείου Τρικαλη Καρακίτσιου Κουτσιμπελα Νίκα

Ακολουθουν φωτογραφίες από τους δύο αγώνες …

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia