Τι λέει ο μπασκετικός ΑΟΤ για τη συνέντευξη του Ερασιτέχνη ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ερασιτέχνης ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ σχετικά με τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας και την ολοκλήρωση απορρόφησης από το εν λόγω σωματείο.

Να τα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά γιατί κάπου «χάθηκε» η μετάφραση…

1. Στις 24.06.2019 δόθηκε από κοινού συνέντευξη των δύο σωματείων, όπου αποφασίστηκε το εγχείρημα της δημιουργίας μπάσκετ από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΡΙΚΑΛΑ και αυτό με την απορρόφηση του σωματείου μας με την -τότε- επωνυμία του Α.Σ.ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

2. Πράγματι, το σωματείο μας έκανε αμέσως μετά την ετήσια Γενική Συνέλευσή του όπου πάρθηκε η απόφαση για την απορρόφηση από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΡΙΚΑΛΑ. Δικός μας άνθρωπος αποφάσισε να «τρέξει» την όλη διαδικασία, η οποία συναντούσε συνεχώς ελλείψεις από την μεριά των δικαιολογητικών του άλλου σωματείου.

3. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε απόφαση Γενικής Συνέλευσης του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ για ίδρυση νέου τμήματος καθώς δεν επιτρεπόταν βάσει ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ. Δεν μπορούσε να ιδρύσει άλλα τμήματα παρά μόνο του ποδοσφαίρου όπως όριζε.

4. Στη συνέχεια, ο νομικός και μελος του ΔΣ του Ερασιτέχνη κ. Παναγιώτου ανέλαβε για την Τροποποίηση του Καταστατικού του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ για ίδρυση κι άλλων τμημάτων διάφορων αθλημάτων (μπάσκετ, χαντμπολ, βόλει κ.ά.) η οποία καταχωρήθηκε στα βιβλία του Πρωτοδικείου με αρ.36/77 και Γενικό Μητρώο 246/1977 στις 20.08.2019.

5. Για να προλάβουμε τις διαδικασίες του πρωταθλήματος μετονομάζουμε το σωματείο μας από Α.Σ. ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΡΙΚΑΛΑ για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ως Α.Ο.Τ. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-2020 δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο γιατί η αγωνιστική δράση και όλα τα υπόλοιπα ΠΑΓΩΣΑΝ από τις 11/03/2020 λόγω covid.

6. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, συστήνεται το Μητρώο της ΓΓΑ όπου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να γραφτεί κάποιο σωματείο θα έπρεπε να έχει την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Για καλή μας τύχη εμείς είχαμε αθλητική αναγνώριση από την ίδρυση του σωματείου μας και εγγραφήκαμε ΑΜΕΣΑ στο Μητρώο ως ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ.

7. Ένα σημαντικό από τα βασικά δικαιολογητικά για την ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ήταν οι εκλογές του σωματείου παρουσία ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ, κάτι που ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ δεν είχε και τελικώς έκανε στις 26.11.2021 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

8. Δεύτερο σημαντικό από τα βασικά δικαιολογητικά για τη ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ήταν η εναρμόνιση του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4726/2020 και του Ν.4938/2022 κάτι το οποίο το σωματείο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ δεν είχε και έκανε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της 23.07.2022, αυτή καταχωρήθηκε στα βιβλία του Πρωτοδικείου με αρ.36/77 και Γενικό Μητρώο 246/1977 στις 16.08.2022.

9. Έχοντας πλήρη – πλέον – τον φάκελο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ, βγήκε η απόφαση της ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ για το άθλημα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με αρ.πρωτ 413246 στις 31.08.2022. και αμέσως μετά καταχωρήθηκε στο Μητρώο της ΓΓΑ όπου πήρε την έγκριση ένταξης σε αυτό.

ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΓΓΑ.

Εν κατακλείδι, από 01.09.2022 ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και το σωματείο μας θα μπορούσαν να αρχίσουν νόμιμα όλες τις ενέργειες και τη συλλογή δικαιολογητικών για να προχωρήσει μια ενδεχόμενη απορρόφηση, αυτά για τροφή προς σκέψη και γνώση του κόσμου.

Παρ’ όλα αυτά θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη που μας δώσανε το δικαίωμα να αγωνιστεί η ομάδα μας με το τιμημένο ιστορικό έμβλημα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ σε όλη αυτή τη διαδρομή της μέχρι σήμερα, ιδιαιτέρως τους κ.κ. Παναγιώτου Μιχάλη, Τρικαλιώτη Ευθύμιο, Μαγκούτη Δημήτριο οι οποίοι ΚΑΘΕ χρόνο ήταν αρωγοί τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και λυπούμαστε για την απόφαση της μη ολοκλήρωση της απορρόφησης.

Το πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ, οργανωμένους ή μη, που αγκαλιάσανε από την αρχή της προσπάθειάς μας την ομάδα, στηρίξανε οικονομικά με τη μαζική πώληση ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και κάνανε το Δημοτικό Κλειστό μια καυτή έδρα για κάθε αντίπαλο.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ, Ο Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΝΩΝΕΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ως ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ την πορεία μας στο μπάσκετ, στην ανάπτυξη των Ακαδημιών μας και τη διάδοση της ευγενής άμιλλας. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει άλλωστε καθώς ως Τρικαλινοί είναι -παράλληλα- να διαδώσουμε την ιδέα του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ στα μικρά παιδιά έστω κι από αυτή τη σκοπιά.

Υ.Γ. στο μέλλον ίσως ξανασυναντηθούμε…

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia