Με πολύ κόσμο η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων (Βίντεο)

Μέσα σε ένα κλίμα ενότητας με διάχυτη την αίσθηση της ομοθυμίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Στη θέση του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο Διοικητής Τροχαίας Τρικάλων Κωνσταντίνος Κωστακόπουλος.

Στην διάρκεια των εργασιών και μετά την ανάδειξη Προεδρείου, εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός του 2022, καθώς και ο προϋπολογισμός του 2023. Προηγουμένως, αναγνώσθηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των Τρικαλινών Αστυνομικών Γιάννης Αναγνώστου, αναφερόμενος στα πεπραγμένα της Έ.ΑΣ.Υ.Τ. και τους άμεσους στόχους που έχει θέσει για την ανάδειξη του πολυσύνθετου έργου του αστυνομικού, αναφέρθηκε στο κτιριακό που θα στεγάσει την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών και σε άλλα κρίσιμα ζητήματα.

Τις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης παρακολούθησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Καππάς, ο Διοικητής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων  Γιώργος Λιούρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας κ. Ιωάννης Μακρής, η Γενική Γραμματέας της Ε.Α.Υ.Κ. κα. Σταματία Ξυδιά, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Τρικάλων κ. Βασίλης Δραγούτσος, ο Γενικός Γραμματέας στο Εθνικό Τμήμα της ΙΡΑ κ. Αχιλλέας Μπέγας, ο Πρόεδρος Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Τρικκαίων κ. Γιώργος Ζιώγας κ.ά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia