ΓυναίκαΠρωτοσέλιδοThe Nutrition project: Μια ισορροπημένη διατροφή για μια πιο υγιεινή ζωή

Το νέο διαιτολογικό γραφείο The Nutrition project στην πόλη των Τρικάλων, ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεται σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαιτολόγος- διατροφολόγος Ευαγγελία Σπανού, σας καλωσορίζει στον χώρο της με το πιο ζεστό της χαμόγελο, πανέτοιμη να ανταποκριθεί στην οργάνωση και διαχείριση μιας ισορροπημένης διατροφής, για σας που επιθυμείτε να εντάξετε στο καθημερινό διατροφολόγιο σας τροφές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε τα περιττά κιλά και να διατηρήσετε ένα υγιές σωματικό βάρος.

Το μοντέρνο και κατάλληλα προσεγμένο διαιτολογικό γραφείο, είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτοντας την συσκευή ανάλυσης σύστασης σώματος Tanita MC-780.Έτσι εύκολα και γρήγορα μπορείτε να έχετε σε σύντομο χρόνο μετρήσεις του βάρους, τμηματική ανάλυση της σύστασης του σώματος σας (ποσοστό και κατανομή λίπους μυϊκής μάζας, σπλαχνικού λίπους, μεταβολικής ηλικίας, ενυδάτωσης και κατακράτησης υγρών, βασικού μεταβολισμού) που βοηθούν να καταλάβετε πως η αλλαγή στον τρόπο ζωής επηρεάζει το σώμα σας.

Με βάση τις μετρήσεις, τις γευστικές προτιμήσεις του καθενός, τις αιματολογικές εξετάσεις και τις καθημερινές υποχρεώσεις, παρέχονται εβδομαδιαία εξατομικευμένα διαιτολόγια, τα οποία απευθύνονται σε ενήλικες, παιδιά, εφήβους εγκύους, θηλάζουσες, αθλητές αλλά και σε άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν κάποια παθολογική κατάσταση όπως οι υπερλιπιδαιμίες, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης και χρίζουν διατροφικής αντιμετώπισης καθώς και εκπαίδευσης σωστής διατροφικής συμπεριφοράς.

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας ένα πρόγραμμα διατροφής φτιαγμένο στα μέτρα σας, ενημερωθείτε για συμβουλές και μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθεια σας και δείτε θεαματικές αλλαγές στην ποιότητα ζωής και στο σώμα σας πολύ γρήγορα. Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Ιακωβάκη 15( 1ος όροφος) και λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

Την επιμέλεια του χώρου έχει αναλάβει η Φένια Καλογερομήτρου – Αρχιτέκτων Μηχανικός

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.