Η Γεωργία Νικάκη δίπλα στον Κώστα Μαράβα.

Η Γεωργία Νικάκη δίπλα στον Κώστα Μαράβα.

Η άριστη συνεργασία μεταξύ του δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα και του μέλους της τοπικής κοινότητας Πιάλειας Γεωργίας Νικάκη, επιβεβαιώνεται με την εκ νέου συμμετοχή της στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Η Γεωργία Νικάκη του Κωνσταντίνου ζει μόνιμα στην Πιάλεια, είναι παντρεμένη με τον Θάνο Ιωάννη και είναι μητέρα ενός παιδιού.
Είναι σπουδάστρια στο ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και στο τμήμα «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου».
Παράλληλα είναι εκλεγμένο μέλος της τοπικής κοινότητας Πιάλειας.

Με αφορμή την εκ νέου στήριξή της στον Κώστα Μαράβα, η Γεωργία Νικάκη δήλωσε… «εδώ και τέσσερα χρόνια συμμετέχω ενεργά στο τοπικό συμβούλιο του χωριού μου. Είναι ο τόπος που ζω και αγαπάω και θέλω να έχω άποψη. Θέλω να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Να προοδεύει. Γι αυτό δίνω ξανά το παρόν στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Επειδή υπάρχει η πείρα, η θέληση και το όραμα, για να πετύχουμε. Για να νοιώθουν όλοι οι συντοπίτες μου, χαρούμενοι και περήφανοι για το χωριό τους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Και θα τα καταφέρουμε».

Ο Κώστας Μαράβας μετά και την εκ νέου ανανέωση της στήριξης δήλωσε… «η Γεωργία η Νικάκη είναι παλιά συνεργάτης. Είναι από εκείνα τα άτομα που έχουν την προσφορά και τον εθελοντισμό, πολύ ψηλά ως αξίες. Δίνονται ολοκληρωτικά για να επιτύχουν αυτούς τους αγνούς στόχους και τα καταφέρνουν. Είναι από τα άτομα που η συνεργασία μαζί του, είναι χαρά, είναι δημιουργία και σου προσθέτει ενέργεια. Της εύχομαι καλή δύναμη και την ευχαριστώ».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia