Ραδιοφωνικό «βήμα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δ. Τρικκαίων

Ραδιοφωνικό «βήμα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δ. Τρικκαίων

Την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου επέλεξαν το προεδρείο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων, για να εγκαινιάσουν τον χώρο που θα φιλοξενεί τις ραδιοφωνικές τους απόπειρες.
Είναι ο χώρος του στούντιο στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων, που με τον υπάρχοντα εξοπλισμό θα αποτελεί πλέον τη ραδιοφωνική «καρδιά» του Συμβουλίου. Θεσμός, ο οποίος ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί και με τη νέα γενιά να επιδιώκει να εκφραστεί και μέσω ραδιοφωνικών συχνοτήτων ή/και podcasts.
Οι λεπτομέρειες για τις σχετικές δυνατότητες θα γίνει σταδιακά από τα μέλη του Συμβουλίου που θα υλοποιούν το πρόγραμμα, αλλά η πρώτη ημέρα, η 13η Φεβρουαρίου 2023 αφορούσε σε ξενάγηση στον χώρο και στον εξοπλισμό, από το προσωπικό τη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων.
Μαζί με τα 7 παρόντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Λάππας, καθώς η κεντρική ιδέα υλοποιείται με τη στήριξη της συγκεκριμένης αντιδημαρχίας.
Στο ραντεβού με το πρώτο επικοινωνιακής φύσης εγχείρημα του Συμβουλίου, παρέστησαν, ο πρόεδρος Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο αντιπρόεδρος: Γιάννης Λάππας, ο γραμματέας Γιώργος Κουτής και τα μέλη Στέργια Κόκκα, Μυρτώ Μελισσίδη, Μαρία Κουτσονικόλα, Γιώργος Βασίλογλου.
Στη συνάντηση παρέστη επίσης η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά.

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia