Ο χορός συνένωσε και πάλι τους αδελφοποιημένους Δήμους Τρικκαίων και Αντιπάρου

Ο χορός συνένωσε και πάλι τους αδελφοποιημένους Δήμους Τρικκαίων και Αντιπάρου

Το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα Τρικάλων συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Χοροαρμενίσματα στην Αντίπαρο» ολοκληρώνοντας άλλη μια πολιτιστική αποστολή στο όμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων. Οι Δήμοι Τρικκαίων και Αντιπάρου είναι αδελφοποιημένοι από το 2017 και στο πλαίσιο αυτό το Δημοτικό Χορευτικό συμμετείχε  στο πλαίσιο της διάδοσης της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του τόπου μας. Στόχος, το να γίνουν γνωστές διάφορες πτυχές της παράδοσης και της ιστορίας μας,  προβάλλοντας ιδιαίτερα την πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση των Τρικάλων .

Το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών διοργάνωσε ο αδελφοποιημένος Δήμος Αντιπάρου  και το Κέντρο Χορού Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» στις 25 και 26 Μαΐου 2024.

Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, με τον Δήμο Τρικκαίων να ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αντιπάρου κ. Αναστάσιο Φαρούπο για την εξαιρετική φιλοξενία, καθώς και τους συνδιοργανωτές από το Κέντρο Χορού Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ», που μερίμνησαν για την ευχάριστη διαμονή του Δημοτικού Χορευτικού.

Άπό τον Δήμο τρικκαίων συνόδευσαν την αποστολή ο υπεύθυνος λειτουργιάς και χοροδιδάσκαλος του ΔΧΣ Τρικάλων κ. Σταύρος Σούλιος και η επικεφαλής του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Δήμου Τρικκαίων κ. Πέρση Κυριακούλη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia