Την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο Μύλο Ματσόπουλου, το Μεγάλο Καραγκούνικο Πανηγύρι

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο Μύλο Ματσόπουλου, το Μεγάλο Καραγκούνικο Πανηγύρι.

Η Ένωση Καραγκούνηδων Ν. Τρικάλων ετοιμάζεται για την κεντρική της εκδήλωση, Το Μεγάλο Καραγκούνικο Πανηγύρι, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2024, ώρα 20:30, στο πάρκο του Μύλου Ματσόπουλου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων.

Πρόκειται για τη θεσμική εκδήλωση της Ένωσης που διοργανώνεται και φέτος στον ίδιο χώρο με νέες καινοτομίες και αισιοδοξούμε ότι και φέτος, με βάση και την περσινή εμπειρία, θα προκαλέσει θετικά σχόλια από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από δεκάδες συλλόγους, εκατοντάδες χορευτές και χιλιάδες θεατές.

Φέτος, στην όλη εκδήλωση, που περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από πλήθος συλλόγων και διάφορα δρώμενα σχετικά με το παραδοσιακό πανηγύρι, προστίθεται και η παραδοσιακή φιλοξενία για όλους τους χορευτές και τους θεατές με πρόβειο και μπλιγούρι.

Η Ένωση Καραγκούνηδων Ν. Τρικάλων καλεί όλους τους συλλόγους και φορείς που μπορούν και επιθυμούν να προβάλουν τα στοιχεία της πλούσιας μουσικοχορευτικής και λαογραφικής παράδοσης των Καραγκούνηδων και του κάμπου να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Η συμμετοχή θα είναι για όλους μια αξέχαστη βιωματική εμπειρία η οποία θα συνεισφέρει στην προστιθέμενη αξία της πολιτιστικής δραστηριότητας των συλλόγων και της Ένωσης του Ν. Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia