“Ο Ποινικός Κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ”

Προκλητικές παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα, που κλονίζουν για ακόμη μια φορά την αίσθηση της ασφάλειας στη χώρα, ετοιμάζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο, ο Ποινικός Κώδικας της χώρας.
Στη διαβούλευση έφεραν πρόταση, που ανάμεσα στα άλλα, μετατρέπει σε πλημμελήματα, έως σήμερα κακουργήματα, όπως την κατασκευή και την κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και τις τηλεφωνικές υποκλοπές. Επιεικέστερη διαχείριση προτείνουν για εμπρησμό από αμέλεια. Μείωση στο μισό για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Στενότερο ορισμό φέρνουν για το τι εστί βιασμός!
Σε μια εποχή, στην επί ΣΥΡΙΖΑ εποχή, που το έγκλημα κάθε είδους γιγάντωσε και η ανασφάλεια και ο φόβος έχουν ποτίσει την ελληνική κοινωνία, η κυβέρνηση αυτή στοχεύει στη μικρή ποινή.
Μετά την τραγωδία της Μαρφίν, που θρηνήσαμε αθώα θύματα και σήμερα που τα επεισόδια με μολότοφ συνιστούν καθημερινότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι, η κατοχή μολότοφ θα πρέπει να είναι πλημμέλημα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γενικού γραμματέα ειδικών φρουρών, φέτος κάηκαν περισσότεροι από 170 αστυνομικοί από μολότοφ.
Λίγους μήνες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι, που θρηνήσαμε 100 θύματα από τις φωτιές και ευθύνες βαραίνουν την αυτοδιοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ, προτείνουν επιεικέστερη διαχείριση.
Σε μια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση αυτή έχει να διαχειριστεί την υπόθεση Πολάκη, ο οποίος χωρίς καμία συναίνεση, έδωσε στον Τύπο κομμάτια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Στουρνάρα, οι τηλεφωνικές υποκλοπές προτείνεται να μετατραπούν σε πλημμέλημα.
Παρεμβάσεις με φόντο την ιδεοληψία τους. Παρεμβάσεις που παραβλέπουν τον φόβο και τον πόνο της ελληνικής κοινωνίας. Παρεμβάσεις που γεννούν την καχυποψία πως επιχειρούν να προστατεύσουν εαυτούς και τα συμφέροντά τους.
Την ελληνική κοινωνία, όμως, δεν μπορούν να την κοροϊδέψουν. Στις εκλογές που έρχονται, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν μια ηχηρή απάντηση, απέναντι σε όλα όσα η κυβέρνηση αυτή προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η απάντηση αυτή θα είναι η συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και μια πολύ μεγάλη νίκη για την Νέα Δημοκρατία.
Λιούτας Θανάσης”


Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia