Ευάγγελος Σαμαράς: Μικρά & αιχμηρά!

Μικρά και διάφορα :

1) Δυστυχώς ….. φούσκα. Φούσκα τεράστιων διαστάσεων τελικά η εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για …. άνοδο της οικοδομής από την ανακαίνιση σπιτιών . Από όλο το ποσό που θα δαπανήσετε το 40% της ΑΜΟΙΒΉΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΊΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΥΛΙΚΏΝ θα γλιτώσετε και αυτό ΣΤΑΔΙΑΚΆ ΣΕ 4 ΧΡΌΝΙΑ. Αν σε αυτό υπολογίσετε τον ΦΠΑ μάλλον χαμένοι είστε στο τελικό παρονομαστή.

2) Στου ….. Κασιδι το κεφάλι όλοι πειράματα κάνουν. Νέο ασφαλιστικό σκέφτονται στην κυβέρνηση για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Είμαστε οι μόνοι που δημιουργούμε, μας αρμεγουν κανονικά και όπως πάντα είμαστε ….. διχασμένοι. Καλά μας κάνουν.

3) Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι εννοούσε σήμερα ο Κώστας Αγοραστός όταν δήλωνε ότι “άμα πληρώνεις σε αποθεώνουν τα ΜΜΕ δείχνοντας ότι είσαι σπουδαίος αλλά όταν έρχονται στην πόλη σου απογοητεύονται “. Μάλλον , αν κρίνω από την φράση “στην πόλη σου” μάλλον…. κάποιο δήμαρχο εννοούσε. Ποιον όμως άραγε; Ποιός να είναι εκείνος που τον θαυμάζουν τα ΜΜΕ ; Βοηθήστε αν θέλετε .

4) Φουκαρα Χρήστο Λάππα που πίστευες στην εξυγίανση του δήμου. Κρίμα Κώστα Κρεμμύδα και λοιπό Δ.Σ της ΔΕΥΑΤ που δεν έπαιρναν αμοιβή για τις συνεδριάσεις στην διάρκεια της θητείας τους ( συμπεριλαμβάνεται και ο γράφων ) που κοιτούσε να αποπληρώσει το ύψους 1.000.000 ευρώ απλήρωτο ΦΠΑ και να σώσει την επιχείρηση . Που να ξέραμε αμφότεροι ότι για αυτό θα μας καταδίκαζε η τοπική κοινωνία αφήνοντας πεδίο δόξης λαμπρό για αύξηση του μισθού του προέδρου της ΔΕΥΑΤ, για μείωση του λογαριασμού σε ομάδες της κοινωνίας αλλά και στην αγορά νέου αυτοκινήτου. Να ευχηθώ καλορίζικο το νέο όχημα SUV Nissan Qashqai που σε λίγες ώρες θα παραδοθεί στην ΔΕΥΑΤ. Το νέο αυτό τύπου τζιπ όχημα θα συμβάλει πολύ στην δουλειά της ΔΕΥΑΤ.
Καλές διαδρομές ! ! ! ! !

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia