Θωμάς Τζιωρτζιώτης: Ετοιμάζει “κιβωτό” στα Τρίκαλα για τα απροστάτευτα παιδιά!

Το όραμα του για τη δημιουργία ενός οργανισμού ειδικής μέριμνας για απροστάτευτα παιδιά αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά μετά τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει από φορείς και συλλόγους των Τρικάλων. Ο Θωμάς Τζιωρτζιώτης, ορμώμενος από ιδιαίτερες ευαισθησίες κι αγάπη για τον συνάνθρωπο, κινεί γη και ουρανό για να εκπληρώσει το όνειρο του, γιατί για τον ίδιο, η μεγαλύτερη αξία στη γη είναι τα παιδικά χαμόγελα. Όταν αυτά εκλείψουν τότε θα χαθεί και η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τόνισε στο trikalafocus ο δραστήριος αστυνομικός που αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις ενάντια στη φτώχεια, το ρατσισμό και τα κακώς κείμενα που μαστίζουν καθημερινά την κοινωνία μας.

Το καλοκαίρι ο Θωμάς επισκέφτηκε την Κιβωτό του Κόσμου στο Βόλο, όπου είχε εγκάρδια συνάντηση με την υπεύθυνη κα Ευα Καραβοσιάνη. Εκεί του δόθηκε η δυνατότητα να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί μια ανάλογη δομή και φυσικά να διαμορφώσει σφαιρική εικόνα γύρω από τις καθημερινές της ανάγκες.

Το γνωρίζω, είναι δύσκολο το εγχείρημα όμως πιστεύω ότι η Τρικαλινή κοινωνία θα τείνει χείρα βοηθείας, ώστε να βρουν αγάπη δεκάδες παιδιά που βιώνουν μια άλλη πραγματικότητα, σκληρή και άδικη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia