<<Η Εριεττα και το βιβλίο φαντασίας>>. Το νέο πόνημα της Τρικαλινής Μαριάμ Πολυγένη.

Σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Τρικαλινής Μαριάμ Πολυγένη <<Η Εριέττα και το βιβλίο φαντασίας>>. Η αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη ,όπου έλαβε χώρα η λαμπρή εκδήλωση, γέμισε ασφυκτικά από δεκάδες παιδικά μάτια που συνοδεία των γονέων τους απόλαυσαν την ιστορία της μικρής Εριέττας, μέσα από το μυθιστόρημα που ενισχύει τη φιλαναγνωσία κι αυξάνει το ενδιαφέρον των παιδιών για μάθηση. Η ηρωίδα του βιβλίου, μέσα από τη συνάντηση της με το Βιβλίο Φαντασίας ζει την περιπέτεια, απολαμβάνει το παιχνίδι και γεμίζει από γνώσεις. Μαθαίνει με τον πιο όμορφο τρόπο, πως τα ωραιότερα ταξίδια κρύβονται μέσα στα βιβλία και τις ιστορίες τους.

Αποσπάσματα του βιβλίου αφηγήθηκαν η Αντονέλλα Χήρα, ο Χρήστος Γούλας κι η μικρή Μαρίλια. Διοργανωτές της εκδήλωσης το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη και οι εκδόσεις Σαΐτη.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, η παιδαγωγός Βίκυ Φαγκρίδα και η Στέλλα Ζολώτα, μαμά τριών παιδιών. Συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Κωνσταντίνος Καμέας. <<Η Εριέττα και το Βιβλίο Φαντασίας>> ανήκει στη σειρά βιβλίων <<Μ΄ενα βιβλίο στηρίζω>> και μέρος των εσόδων από την πώληση του κάθε βιβλίου θα διατεθεί για τους σκοπούς της ΜΚΟ <<ΑΠΟΣΤΟΛΗ>> της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia