ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΚατερίνα Παπακώστα: Ηχηρή απάντηση στον αντιπολιτευτικό λόγο του κ. Φάμελλου

Ηχηρή απάντηση και δριμεία κριτική στον αντιπολιτευτικό λόγο του κ. Φάμελλου στη Βουλή, έδωσε σήμερα 21/7/2020,  η Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα, στην ομιλία της στη Βουλή επί του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας : «Ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης και λοιπές διατάξεις»

Στη συζήτηση επί του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Βουλευτής του Νομού Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα, με αφορμή την προηγούμενη τοποθέτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Φάμελλου, αφιέρωσε τα πρώτα λεπτά της ομιλίας της στο να τοποθετηθεί, πάνω σε αυτά που ελέχθησαν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

«Η αμετροέπεια στον αντιπολιτευτικό λόγο του κ. Φάμελλου, σήμερα στη Βουλή, με ώθησε στο να απαντήσω πάνω στα ψέματα και την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, που επί πεντέμιση χρόνια, ως η τότε κυβέρνηση, απέκρυπτε την αλήθεια και συγκάλυπτε τη διαφθορά και την εγκληματική της πολιτική…

Η υποκρισία σας για το σκάνδαλο Novartis, για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, οι σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για το Μάτι, τα ψέματά σας για τη ΔΕΗ και για τους Δασικούς Χάρτες, κατάφεραν ένα μόνο πράγμα…

Να ξεσκεπάσουν την πεποίθησή σας πως η πολιτική είναι το «παραμάγαζο» για την εξυπηρέτησή σας…

Σας ευχαριστούμε που μας δείχνετε για ακόμη μια φορά πως η ειδοποιός διαφορά μας είναι τεράστια!» Δήλωσε η κα. Παπακώστα.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.