Λαός, παλμός σε πρωτόγνωρη συγκέντρωση για την ΝΔ από τον Κώστα Σκρέκα στη Φαρκαδόνα

Λαός, παλμός σε πρωτόγνωρη συγκέντρωση για την ΝΔ από τον Κώστα Σκρέκα στη Φαρκαδόνα.

Λαός, παλμός και συγκινητική υποδοχή για τον Κώστα Σκρέκα από τους πολίτες, στη Φαρκαδόνα που έδειξαν την ευρεία αποδοχή του στον κάμπο.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα (Μαγαζί του Πέρκα), που πλημμύρισε με κόσμο από νωρίς το απόγευμα, ο Τρικαλινός Υπουργός έφτασε καταχειροκροτούμενος από τους κατοίκους της Φαρκαδόνας.

Απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: «Το μήνυμα της νίκης είναι δυνατό από την καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, εδώ στη Φαρκαδόνα. Μια πρωτοφανής συγκέντρωση! Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο στη Φαρκαδόνα να συγκεντρώνεται για να ακούσει το σχέδιο της ΝΔ για να πάει η πατρίδα μπροστά!».

Ο Τρικαλινός Υπουργός μίλησε για τις αποτελεσματικές πολιτικές που εφάρμοσε η Κυβέρνηση της Ν.Δ., απαριθμώντας σειρά δράσεων που μείωσαν σημαντικά τα φορολογικά βάρη και αύξησαν τα εισοδήματα των πολιτών, ενώ αναφέρθηκε και στις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που ανοίγονται για τη χώρα: «Καταφέραμε να στηρίξουμε τους πολίτες, παρά τις δυσκολίες. Κρατήσαμε ασφαλή την πατρίδα μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με συνέπεια και σταθερότητα!»

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα έργα πνοής που υλοποιούνται στο Δήμο Φαρκαδόνας και αλλάζουν ριζικά τη ζωή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, όπως:

·       Ανάπλαση και αναβάθμιση πλατείας Ταξιαρχών

·       Προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής υπαίθριων χώρων Φαρκαδόνας, Οιχαλίας, Ταξιαρχών, Zάρκου, Γριζάνου, Πετρωτού και Κρήνης

·       Τοποθέτηση συστημάτων υπόγειων κάδων απορριμμάτων για την αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Φαρκαδόνας

·       Έξυπνη διάβαση πεζών

·       Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

·       Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας

·       Τοποθέτηση ψηφιακών υδρομετρητών στη ΔΕ Φαρκαδόνας, ΔΕ Οιχαλίας και ΔΕ Ταξιαρχών

·       Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης- τηλεμέτρησης στο Δήμο Φαρκαδόνας

·       Εκσυγχρονισμός – Υπογειοποίηση Δικτύου Άρδευσης κτηματικής περιοχής Φαρκαδόνας

Καταλήγοντας ο Τρικαλινός υπουργός, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τους συγκεντρωμένους, ανέφερε: «Η χώρα δεν γυρνάει πίσω. Η κοινωνία θα πάει μπροστά γιατί έχει έναν Πρωθυπουργό που μπορεί να την πάει μπροστά. Μου κάνατε τη μεγάλη τιμή και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Και αυτό είναι ένα μεγάλο χρέος».

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κώστας Κοκκινίδης, ο οποίος ανέφερε πως «υποδεχόμαστε στη Φαρκαδόνα τον Υπουργό των έργων, τον Κώστα Σκρέκα. Είμαι υπερήφανος γιατί δίνει αγώνα για όλους εμάς. Ακούραστος, μαχητικός, μπαρουτοκαπνισμένος. Ένα άξιο στέλεχος της παράταξης που αγαπάει τον τόπο του και όλους εμάς».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia