ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΠόλος έλξης το περίπτερο του Δήμου Πύλης στο Μύλο των Ξωτικών!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Μύλου των Ξωτικών για το εκθεσιακό περίπτερο που λειτουργεί ο Δήμος Πύλης στον περιβάλλοντα χώρο του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου Πάρκου για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής. Στο καλαίσθητο περίπτερο φιλοξενούνται επιχειρηματίες και παραγωγοί του Δήμου που επιθυμούν να προβάλουν την επιχείρηση ή το παραγόμενο είδος τους. Ο χώρος του περιπτέρου διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για έκθεση και προβολή με όλους τους δυνατούς τρόπους (ενημερωτικό υλικό, φυλλάδια, προβολές, παρουσίαση...


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Μύλου των Ξωτικών για το εκθεσιακό περίπτερο που λειτουργεί ο Δήμος Πύλης στον περιβάλλοντα χώρο του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου Πάρκου για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής.

Στο καλαίσθητο περίπτερο φιλοξενούνται επιχειρηματίες και παραγωγοί του Δήμου που επιθυμούν να προβάλουν την επιχείρηση ή το παραγόμενο είδος τους.

Ο χώρος του περιπτέρου διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για έκθεση και προβολή με όλους τους δυνατούς τρόπους (ενημερωτικό υλικό, φυλλάδια, προβολές, παρουσίαση προϊόντων, δωρεάν προσφορά δειγμάτων κ.α.) και η συμμετοχή είναι για όλους δωρεάν.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.