Δύο τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα στεγάζονται στο νέο Διοικητήριο της Καρδίτσας.

Στέγη αποκτούν επιτέλους δύο τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το Τμήμα Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα στεγάζονται στο νέο Διοικητήριο της Καρδίτσας, αμέσως μετά την αποπεράτωση του.

Αυτό συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χ. Μπιλίνης, μετά τη συνάντηση τους. Στη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πορεία των έργων αποπεράτωσης του νέου Διοικητηρίου στην Καρδίτσα, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο 2025 και του μετέφερε την πρόθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να διαθέσει χώρους του Διοικητηρίου για τη στέγαση των δύο τμημάτων. Οι χώροι του νέου Διοικητηρίου επαρκούν για να στεγάσουν και τα δύο τμήματα του Πανεπιστημίου που λειτουργούν στην Καρδίτσα, αλλά αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα από τα κτίρια στα οποία στεγάζονται σήμερα. Μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών και με την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο Διοικητήριο τα δύο τμήματα θα αποκτήσουν στέγη, ώστε να προσφέρουν απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό τους έργο.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συναντήθηκε με τον Πρύτανη την Πέμπτη, ενώ σήμερα επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του νέου Διοικητηρίου, συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Τέλιο και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia