Ευχαριστήριο προς την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας για την προσφορά τριών Η/Υ στο 1ο ΕΠΑΛ Σοφάδων

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 επισκέφτηκαν το ΕΠΑΛ Σοφάδων ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Λάππας Αναστάσιος και ο Διευθυντής καταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην Καρδίτσα κ. Ζυγογιάννης Κων/νος και παρέδωσαν στον Δ/ντή του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων κ. Τσιάμαλο Παντελή τρεις (03) επιτραπέζιους Η/Υ. 

Στην ως άνω παράδοση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Κατσής Δημοσθένης  και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δ. Σοφάδων κ. Κατσιαντώνης Χρήστος.

Ο κ. Λάππας Αναστάσιος εξέφρασε στον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Σοφάδων την έμπρακτη και αμέριστη συμπαράσταση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στο εν λόγω σχολείο, το οποίο υπέστη μεγάλες καταστροφές κατά τη διάρκεια της τελευταίας πλημμύρας που έπληξε το δήμο Σοφάδων. Με τη σειρά τους ο Δήμαρχος και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σοφάδων, αφού ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, εξήραν την πρωτοβουλία της Τράπεζας η οποία δείχνει όχι μόνο ευαισθησία για τα έκτακτα προβλήματα της εν λόγω Σχολικής Μονάδας, αλλά και πρωτόγνωρη ενσυναίσθηση.                   

     

            

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia