ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΈκοψε πιτα ο Σύλλογος Ελληνορωσικής Φιλίας, Γραμμάτων & Πολιτισμού

Ο σύλλογος Ελληνορωσικής Φιλίας, Γραμμάτων & Πολιτισμού “Ο Πούσκιν”, πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Παπαγεωργίου & η κ. Μαρία Ντέλλα, ανέλαβαν την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης. Επίσης η Αντιπρόεδρος κ. Ευγενία Νταλιάνη, η ταμίας κ. Λυδία Μπαρμπάτη & η εκπρόσωπος τύπου κ. Άννια Ζουμπάρεβα συμμετείχαν ενεργά στους χορούς των ενηλίκων. Την επιμέλεια των χορευτικών ενηλίκων & ανηλίκων την έχει η κ. Ευγενία Νταλιάνη. ...

Ο σύλλογος Ελληνορωσικής Φιλίας, Γραμμάτων & Πολιτισμού “Ο Πούσκιν”, πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Παπαγεωργίου & η κ. Μαρία Ντέλλα, ανέλαβαν την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης.

Επίσης η Αντιπρόεδρος κ. Ευγενία Νταλιάνη, η ταμίας κ. Λυδία Μπαρμπάτη & η εκπρόσωπος τύπου κ. Άννια Ζουμπάρεβα συμμετείχαν ενεργά στους χορούς των ενηλίκων. Την επιμέλεια των χορευτικών ενηλίκων & ανηλίκων την έχει η κ. Ευγενία Νταλιάνη. 

Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά που χειροκροτήθηκαν για την όμορφη παρουσία τους.

Την όλη εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων, κ. Γεώργιος Ζιώγας, ενώ συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Αθανάσιος Λιούτας. Ο κόσμος ήταν πολύς που παρευρέθηκε και  η όλη γιορτή ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.