Δήμος Μετεώρων: Έτοιμο για λειτουργία το δημοτικό κτηνιατρείο

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Αλέκος Θεόδωρος σήμερα 11/6 / 2021, συνοδευόμενος από τους δύο Αντιδημάρχους κ. Κόττη Δημήτριο και κ. Θεοχάρη Στέφανο, επισκέφθηκε το πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο κτηνιατρείο του Δήμου μας , που δημιουργήσαμε στο χώρο του ΚΕΓΕ .

Ένα έργο το οποίο θα δώσει λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων της περιοχής μας που ταλανίζει χρόνια τον Δήμο μας. Εκεί θα μπορούν να γίνουν πλέον όλες οι απαραίτητες και ενδεδειγμένες εκ του νόμου ενέργειες για την διαχείριση και ευζωία των αδέσποτων, όπως θεραπείες και τσιπαρίσματα, εξετάσεις, αποπαρασιτώσεις, υιοθεσίες, στειρώσεις, παρακολούθηση και καταπολέμηση ζωοανθρωπονόσων (λύσσα, λεϊσμάνια κλπ.) .

Το κτηνιατρείο του Δήμου μας σε συνάρτηση με το πρόχειρο κατάλυμα φιλοξενίας των αδέσποτων αλλά και με το σύγχρονο κυνοκομείο που μας εγκρίθηκε, μετά από την υποβολή της πρότασης – μελέτης μας στο Φιλόδημος ΙΙ, συνηγορούν και αποδεικνύουν τη συνέπεια των δεσμεύσεων μας αλλά και την ευαισθησία μας στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων και, εν κατακλείδι, στην αντιμετώπιση και δρομολόγηση λύσεων σε σοβαρά προβλήματα που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν τον Δήμο μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia