Διακοπές ρεύματος εντός της εβδομάδας σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής

ΤΕΤΑΡΤΗ 01-12-2021

Από ώρα 08:00-11:00 Στο Μεγαλοχώρι, δρόμο για Πατουλιά μετά τα ψυγεία Λαναρά δεξιά, αρδευτικά, Φ/Β, θερμοκήπια.
Από ώρα 08:00- 10:00 Στα χωριά Ταξιάρχες, Πετροπορο τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες έως πίσω από Γεωργανάδες.
Από ώρα 11:00-14:00 Στα χωριά Νομή, Φανερωμένη. Φανερωμένη τμήμα του χωριού προς Νομή, τα αρδευτικά, Φ/Β. Νομή τα αρδευτικά, Φ/Β.

ΠΕΜΠΤΗ 02/12/2021
Από ώρα 08:00-11:00 Στα Τρίκαλα: Περιφερειακός Ιωαννίνων, από το ύψος του κολυμβητηρίου, οικ. Τρίκκη και οικ. Λεπτοκαρυά.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia