ΕΑΣΥΤ: Συγχαρητήρια για την κατάσχεση της μεγαλύτερης ποσότητας κατεργασμένης κάνναβης στο Νομό Τρικάλων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον κ. διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας  Α/Υ ΛΙΟΥΡΑ Γεώργιο,στον Επικεφαλής της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων Α/Β ΚΑΛΑΜΑΡΑ Κωνσταντίνο καθως και σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν  στην  επιχείρηση, που οδήγησε στην σύλληψη ενός ημεδαπού, την (07-10-2022) σε περιοχή των Τρικάλων.

 Πρόκειται για την  μεγαλύτερη ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης που έχουν κατασχεθεί στο Νομό Τρικάλων.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν -97- συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρους -9.530- γραμμαρίων και -2- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη αποξηραμένη, συνολικού βάρους -1.241- γραμμαρίων.

Η ενέργεια τους αυτή δείχνει τον συνεχή αγώνα για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών και οι συνάδελφοί μας, επιδεικνύοντας διαχρονικά τον υψηλό επαγγελματισμό και το φιλότιμό τους, κατάφεραν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο που παράγει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, γεγονός που μας γεμίζει συναισθήματα υπερηφάνειας.

Ε.ΑΣ.Υ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia