Εθελοντική αιμοδοσία στο Κεφαλόβρυσο

“Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρες 09:00-13:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο της ενορίας του χωριού μας. Στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση των συγχωριανών μας με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Κεφαλοβρύσου, δίνοντας της ευρεία αποθεματική ικανότητα.
Κάνουμε έκκληση, λοιπόν, σε όσους μπορούν να συνδράμουν στο εγχείρημα αυτό. Από τη νεολαία μας και το κάθε συγχωριανό ως τους δραστήριους συλλόγους μας (αθλητικούς, πολιτιστικούς, φυσιολατρικούς), τους αιρετούς και τις επιχειρήσεις. Όλοι μαζί μπορούμε το μέγιστο φιλάνθρωπο αποτέλεσμα.
Απαραίτητη σημείωση ότι η  διαδικασία θα λάβει χώρα με όλες τις προβλεπόμενες, υγειονομικής φύσεως, συνθήκες και υπό την εποπτεία και τη καθοδήγηση του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.
Αξίζει τη μια στιγμή μας.
Σας ευχαριστούμε.
Διαχειριστές Τράπεζας Αίματος Κεφαλοβρύσου
Ρεντζιλά Παναγιώτα
Κρητικός Νικόλαος

Υγ.
Η Τράπεζα Αίματος Κεφαλοβρύσου όσες κινήσεις έχει κάνει είναι πάντα υπό το πρίσμα της δημόσιας κοινοποίησης και των διαφανών διαδικασιών. Τέλος, η Τράπεζα του χωριού μας είναι καταχωρημένη στο σύστημα της Εθνικής Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 15346.”

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia