Ενέργειες της Κατερίνας Παπακώστα για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Τρικάλων

Η Βουλευτής Τρικάλων κα. Παπακώστα, μετά   την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη σε ένα  πάγιο και χρόνιο αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, σχετικά με την ίδρυση  Τμήματος Μεταγωγών στο Νομό Τρικάλων , έθεσε  στον κ. Υπουργό,    στα πλαίσια της εξαιρετικής  τους συνεργασίας , και το επίσης  καίριο και σημαντικό ζήτημα της   ανέγερσης   ενός σύγχρονου  και λειτουργικού κτιρίου, στο  οποίο θα στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων ,όπως  και του υπό σύσταση πια Τμήματος Μεταγωγών. 

 Στα πλαίσια  της σχετικής πρωτοβουλίας , που  ανέλαβε η Βουλευτής Τρικάλων για  την πραγμάτωση και υλοποίηση μιας ιδιόκτητης   υπερσύγχρονης κτηριακής υποδομής για την Αστυνομία  Τρικάλων , επισκέφθηκε σήμερα   τον Αντιδήμαρχο Τρικάλων   κ. Ζιώγα Γεώργιο  στο Δημαρχείο ,  τον άνθρωπο που οραματίστηκε  πριν μερικά χρόνια το νέο Αστυνομικό Μέγαρο και πρότεινε την παραχώρηση έκτασης στην περιοχή του Ριζαριού,  ώστε να τον ενημερώσει για τις θετικές προθέσεις του Υπουργείου, καθώς και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ίδια.

Η  κα Παπακώστα   επισκέφθηκε επίσης  σήμερα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Νίντο Στέργιο και αφού τον συνεχάρη για την προαγωγή του, τον  ενημέρωσε για πρόθεση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ,να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας ,όπως την ίδρυση  Τμήματος Μεταγωγών και την κατασκευής νέου ιδιόκτητου κτιρίου, που θα πληροί όλες  τις σύγχρονες λειτουργικές προδιαγραφές για την ασφάλεια των αστυνομικών , των κρατουμένων, αλλά και των πολιτών, που επισκέπτονται την υπηρεσία .

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia