Ευχαριστίες της “Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας Αθαμανίας”

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, θεωρούμε μέγιστη υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους τους συγχωριανούς μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωσή μας, την νεολαία του χωριού μας η οποία άφησε το δικό της στίγμα για άλλη μια φορά καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας οι οποίοι στήριξαν όλη μας αυτή την προσπάθεια και συγκεκριμένα:
α. Την γαλακτοβιομηχανία Όμηρος η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά μας και προχώρησε στην δωρεά ενός απινιδωτή στην Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα.
β. Τον μέγα χορηγό μας κ.Αθανάσιο Κασίδη για την ευγενική του χορηγία στο σύλλογό μας. γ. Τους χορηγούς μας κ. Τζουρτζιώτη και την Βιολάντα Α.Ε. ,τον κ. Αχιλλέα Λιούτα και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, την κ. Χρύσα Μαράβα και την φάρμα “Μαράβας – Κούτσικος”, την συγχωριανή μας κ. Σταυρούλα Πλατή
δ. Τους μεγάλους δωροθέτες μας κ. Γρηγόρη Καμπέρη και Σάκη Τριζώνη για τα δώρα τους, καθώς και τον κ. Βασίλη Τριζώνη για την προσφορά της πίτας προς την Αδελφότητα αλλά και όλους όσους προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο του συλλόγου μας
ε. Τον πολιτιστικό και επιμορφωτικό σύλλογο Μεγαλοχωρίου τους χορευτές του ,τον χοροδιδάσκαλό του κ. Ιωάννη Φαφούλια καθώς και την Πρόεδρο του συλλόγου κ. Μαρία Τζέλη για την άψογη εμφάνισή τους και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας στ)τους επίσημους τους οποίους παρευρέθηκαν και συγκεκριμένα την κ. Κατερίνα Παπακώστα βουλευτή Τρικάλων, τον κ. Ντίνο Μπάρδα θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, τον κ. Κωστή Νούσιο θεματικό ανιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, τον κ. Γιώργο Ζιώγα Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δ. Τρικκαιων, τον κ. Γιώργο Θώμο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δ. Μετεώρων, τον κ. Τσίκαρη αντιδήμαρχο καθαριότητας Δ. Μετεώρων, τον κ. Ευάγγελο Κουτή δημοτικό σύμβουλο Δ. Πυλης ,τον κ. Κων/νο Ούτρα δημοτικό σύμβουλο Δ. Πύλης, τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο δημοτικό σύμβουλο Δ. Μετεώρων, τον κ. Σπύρο Θέμελη δημοτικό σύμβουλο Δ. Μετεώρων, τον κ. Δημήτρη Δρεπάνη Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αβδέλλας Γρεβενών, τον κ. Γρηγόρη Τόσκα Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τζούρτζιας καθώς και τους Ιερείς μας Πατήρ Γεώργιο Μπαράκο και Πατήρ Ευάγγελο Γ. Σαμαρά ,τις εκπροσώπους της Αντικαρκινικής Εταιρίας κ. Στέφη Κωστοπούλου και κ. Φανή Νακοπούλου. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον συγχωριανό μας και μέλος της Αδελφότητας αλλά και πρώην μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Χρ. Σαμαρά για την Πολύτιμη βοήθειά του σε όλη αυτή την προσπάθεια μας !!! Τους εξαιρετικούς μουσικούς μας που κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!! Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα μέσα ενημέρωσης ηλεκτρονικά και έντυπα Trikalafocus, Ενεργό Πολίτη καθώς και Trikalaidees, Trikalain, trikalaola, trikkipress, tv10 και Ράδιο Ζυγός για την στήριξή τους!!!
Συγχωρέστε μας για τυχόν λάθη και παραλείψεις αλλά η μεγάλη προσέλευση του κόσμου καθώς και το γεγονός ότι ήταν και η πρώτη μας φορά ίσως να δημιούργησε κάποια μικροπροβλήματατα στα οποία προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Καλή αντάμωση σε όλους μας και σε επόμενες όμορφες βραδιές γεμάτες μεράκι και διασκέδαση.


Εκ του Δ.Σ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia