Ημερίδα διαιτησίας μπάσκετ την Κυριακή στα Τρίκαλα.

Η καρδιά της μπασκετικής διαιτησίας θα χτυπήσει αύριο στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο, όπου θα διεξαχθεί ένα εξόχως ενδιαφέρον σεμινάριο για τη διαιτησία με κεντρικό ομιλητή τον εθνικό καθηγητή διαιτησίας Κωνσταντίνο Κορομηλά.

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΘ περιόδου 2019-20, σας καλούμε σε συνάντηση-ενημέρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/10/2019 και ώρα 10:00 στα Τρίκαλα ( (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 1)
Σκοπός της συνάντησης, εκτός της γνωριμίας όλων των διαιτητών και κριτών
αρμοδιότητας ΕΣΚΑΘ, είναι η ανάλυση βασικών άρθρων – σημείων έμφασης του
κανονισμού, από τον έγκριτο Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας κ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΩΝ/Νο και η ανακοίνωση κοινών οδηγιών, σύμφωνα με τους υπάρχοντες νόμους και
κανονισμούς που διέπουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Μετά την ανάλυση των κανονισμών και των υπαρχόντων ερωτήσεων, θα ακολουθήσει γραπτή εξέταση, Διαιτητών και Κριτών. (Να έχετε μαζί σας ένα στυλό και ένα ντοσιέ ή κάτι άλλο, για να γράψετε το ερωτηματολόγιο.)
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι η παρουσία όλων στην συγκέντρωση αυτή, είναι
υποχρεωτική και το κοινό μας ενδιαφέρον, θα μας οδηγήσει στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και στην προστασία της αξιοπρέπειας του αθλήματος.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι η συνάντηση-ενημέρωση είναι ανοικτή για Προπονητές-
αθλητές και παράγοντες Ομάδων καλαθοσφαίρισης.


Σημείωση: Επειδή ο Πρόεδρος της Ενώσεως κ. Ντούγκος Δημήτριος, εξέφρασε την επιθυμία να παρακολουθήσει τη συνάντηση, θα ήταν πολύ χρήσιμο να γίνει και συνάντησή του με τους Προέδρους των Διαιτητών και Κριτών, των Συνδέσμων
εμβέλειας ΕΣΚΑΘ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia