Η δυναμική Σοφία Μπαλά στο πλευρό του Κώστα Μαράβα!

Η Σοφία Μπαλά του Ιωάννη, έδωσε τα χέρια και θα είναι υποψήφια για την
διοίκηση της έδρας του Δήμου, της Πύλης,μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο, με τον Κώστα Μαράβα και την Δημοτική παράταξη με τίτλο «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».
Η Σοφία Μπαλά είναι κόρη του συνταξιούχου Δημοτικού υπαλλήλου –
οδηγού κ. Γιάννη Μπαλά. Το επάγγελμα της είναι Κοινωνιολόγος εκ
του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στην Μεγάλη Βρετανία (London, England) ως παιδαγωγός.Σήμερα είναι Εθελόντρια A’ Τάξης στο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων, στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας. Διετέλεσε Γραμματέας στην Εφορεία Εθελοντών του Τμήματος της Κοινωνικής Πρόνοιας. Με έντονη προσωπικότητα, για πρώτη φορά κατέρχεται στον στίβο της τοπικής πολιτικής σκηνής και στην κρίση των συγχωριανών της. Δηλώνει ότι: «…Αγαπώ τον τόπο μου, την
Πύλη.Η πρόσκληση του Δημάρχου Πύλης κ.Κωνσταντίνου Μαράβα ήταν για μένα μία πρόκληση.Αισθάνομαι έτοιμη να προσφέρω. Σαν ενεργός πολίτης, σαν νέα επιστήμονας, έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτού του δρόμου, δηλώνω παρούσα.Για να κάνουμε την Πύλη καλύτερη. Με νέες σκέψεις, με νέο σχεδιασμό, με στόχευση. Για να είναι η Πύλη, η πρωτεύουσα του Δήμου μας, πόλη για να σταματάς και όχιnα προσπερνάς.Η ενασχόληση μου με τον εθελοντισμό στον Ερυθρό Σταυρό μου έμαθε ότι: «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».Η Δημοτική παράταξη με τον κ. Μαράβα ως επικεφαλής έχει ως έμβλημα το«ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».Με καλύπτει απόλυτα…».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia