Η ερμηνεία της Πολύνας Γκιωνάκη μάγεψε το κοινό των Τρικάλων [εικόνες]

Μια ξεχωριστή παράσταση με εντυπωσιακές ερμηνείες απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό της πόλης των Τρικάλων, την Τρίτη το βράδυ, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη, με την παράσταση  «Εγω η Ποντία Σεβάς Χανούμ»του Γιώργου Χρονά, σε σκηνοθεσία του Μανώλη Ιωνά.

Η ιστορία της ιέρειας του underground ρεμπέτικου, της Σεβαστής Παπαδοπούλου, και ο άγνωστος έρωτάς της με τον Στέλιο Καζαντζίδη ζωντάνεψαν στη σκηνή” .

Στο ρόλο της Σεβάς Χανούμ ήταν η γνωστή ηθοποιός Πολύνα Γκιωνάκη, φορώντας το αυθεντικό κοστούμι της Σεβάς Χανούμ και η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό για την ερμηνεία της. Μαζί της έπαιξε στη σκηνή και ο Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης.

Περίληψη της υπόθεσης:

Πόντος-Μεταπολεμική Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Τα άνθη του κακού-Ο Τζίμης ο χοντρός-Η νύχτα-Το underground ρεμπέτικο-το «φτωχοκάλυβο»-ο Τσιτσάνης…-η Μπέλλου-τα Κοκκινόγεια και ο Έρωτας του Καζαντζίδη για την αμαζόνα του πάλκου και της ζωής, την Αγέρωχη-την Δωρική-την Ασυμβίβαστη Σεβάς Χανούμ από την Σαμψούντα του Πόντου που ξαναζεί την ζωή της στην οδό των αργών τραγουδιών που σβήνουν στο βάθος του δρόμου.

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia